Jan Boonstra


JanBoonstra4

Toeters en Bellen is auto-amusement en deskundig advies met een knipoog. Het programma ging in januari 1995 van start en heeft sindsdien een trouwe schare fans en bellers opgebouwd.

Wie het programma zaterdagmiddag belt met een autovraag of een autoprobleem kan rekenen op een ontspannen en leerzaam gesprek met autodeskundige Jan Boonstra en co-presentator Piet van Dijken, en niet zelden ook nog op een nuttig gratis advies.

Fraaie prijzen zijn te verdienen in de rubriek “Welke auto is dit?”.

Bel tijdens de uitzending het reactienummer: 050-3188288 of gebruik onderstaand formulier voor je oplossingen, klachten, vragen en autoverhalen.

Toeters en Bellen, zaterdag 13.00 – 14.00 uur (Radio Noord).

Jan Boonstra presenteert “Toeters en Bellen” al sinds de start van het programma in 1995. Aanvankelijk deed hij dat samen met Rob Mulder, later met Alina Kiers en tegenwoordig met Piet van Dijken, zijn vaste collega in de Radio Noord Garage.

Als kind was Jan al gek van auto’s. Hij zat 7 jaar in de Peugeots en 7 jaar in de Daihatsu’s. Tegenwoordig is hij de trotse eigenaar van Garage Bocars in Groningen. Jan’s technische kennis is onuitputtelijk en zijn humor is kurkdroog. Z’n favoriete auto? De Peugeot 504 CoupĂ© Cabrio!